Prethodni članak
Sljedeći članak

Zabočanka Hana Sivec srebrna na 50 leptir

Sjajne vijesti iz Pariza gdje je održano Svjetsko međusveučilišno prvenstvo u plivanju


Zabočanka Hana Sivec bila je velika nada PK Olimp Zabok. No nakon što je upisala fakultet psihologije  na Sveučilištu u Zadru, Hana je odlučila svoju karijeru nastaviti u PK Zadar, gdje joj je trener Željko Olujić. Ove godine Hana je prvo zablistala na PH gdje je svom novom klubu donijela pet odličja, a sjajna je bila i na upravo završenom Svjetskom međusveučilišnom prvenstvu u plivanju. U disciplini 50 leptir Hana je s vremenom 29.46 došla do srebrne medalje za zadarsko sveučilište. Hana je nastupila sa svojim kolegicama iz zadarskog sveučilišta i u štafetama 4x50 gdje su osvojile šesto i 4x50 mješovito gdje su osvojile četvrto mjesto, što je lijep uspjeh, jer je ove godine u Parizu konkurencije bila iznimno jaka.

-Odlično sam plivala i prezadovoljna sam srebrom na 50 leptir, ali i nastupima u štafetama. Privilegirana  sam što sam imala priliku predstaviti i plivati za Sveučilište u Zadru - izjavila je Hana Sivec.

Za ovaj uspjeh svakako zasluge ima i trener Željko Olujić, ali isto tako i trener Olimpa Ivica Androić. Naime Hana je jedan veliki dio priprema za ovo natjecanje i cijelu sezonu odradili s Olimpom u Termama Tuhelj pod stručnim vodstvom Ivice Androića.

Još članaka iz "Sport"

Facebook