Prethodni članak
Sljedeći članak

Uvjerljiva pobjeda Tondacha


Po vrućem i sparnom vremenu u Hrastju je odigrana pripremna utakmica između domaće Croatie i Tondacha. Gosti iz Bedekovčine bili su puno bolji protivnik i na kraju su slavili rezultatom 4:1.

Prvi gol za Tondach postigao je Boronjek nakon sjajne akcije Bobinca i Frtalja. Kod drugog gola Horvat je odlično iz zadnje linije pronašao Jagarčeca, koji je pospremio loptu u mrežu pokraj istrčalog domaćeg vratara. Nakon toga je dva pogotka postigao Merlin. Kod prvog je iskoristio neporeznost domaćeg obrambenog igrača koji je vraćao loptu svom vrataru, a kod drugog ga je idealno uposlio Gorički. Jedini pogodak za domaće postigao je Šaško iz kaznenog udarca, nakon što je Horvat igrao rukom u svom kaznenom prostoru.

Pod vodstvom trenera Drage Bartolić Tondach je utakmicu započeo u sastavu: Družinec, Horvat, Hendija, R. Jurina, Semenski, Bobinec, Mohač, Borovčak, Frtalj, Boronjek i Jagarčec, a s klupe s ušli: Voloder, Filipec, Rafaj, Merlin, Habajec, Svečnjak, Gorički i Kralj.


Trener Bartolić bio je zadovoljan izvedbom svojih nogometaša, koje idući tjedan prvo u srijedu očekuje domaći pripremni ogled protiv Ponikvi, a potom u subotu kod Segeste u Sisku.


Još članaka iz "Sport"

Facebook