Prethodni članak
Sljedeći članak

[FOTO] Održana 13. Modrožanska utrka, osim u glavnoj utrci na 10.5 km, trčala se i utrka građana, a natjecala su se i djeca


Jučer je u Modrovcu u Gornjoj Stubici održana 13. Modrožanska utrka – 18. Memorijal Marijan Lukina, koja je i ove godine okupila brojne trkače koji su se natjecali u nekoliko kategorija.

U glavnoj utrci na 10.5 kilometra sudjelovala su 62 natjecatelja. U ukupnom poretku, na cilj je prvi stigao Nikola Štefanić, dok je drugi bio Dražen Dinjar, oboje iz AK Rudolf Perešin, a treći je bio Karlo Lešković iz AK Zabok. U istoj utrci, od žena prva je dotrčala Marija Lukina (AK Rudolf Perešin), druga Kristina Tenšek (AK Zaprešić), a treća Suzana Dinjar (AK Rudolf Perešin).

Održana je i utrka građana na 2.1 kilometar, u kojoj je sudjelovalo 43 natjecatelja. Pobijedio je Matija Lukina (AK Rudolf Perešin), drugo mjesto zauzeo je Jakov Friščić (Tk Maraton Krapina), a treće Karlo Dimec (AK Rudolf Perešin). U utrci građana od žena je na cilj prva dotrčala Kiara Hren, druga je bila Helena Dinjar, a treća Nika Kuhta, sve tri iz AK Rudolf Perešin.

Već tradicionalno, natjecala su se i djeca. U kategoriji predškole kod dječaka prvi je bio David Osrečak, drugi Mihael Ilinić, a treći Patrik Poštek, dok je kod djevojčica prva bila Jelena Baždar, druga Tara Baksa, a treća Diana Pervan.

U kategoriji 1. i 2. razreda kod dječaka prvo mjesto zauzeo je Jakov Lukina, drugo Hrvoje Banek, a treće Luka Ivan Ilinić, dok je kod djevojčica prva bila Jovana Baždar, druga Paola Lukina, a treća Tena Pasanec.

U kategoriji 3. i 4. razreda najbrži kod dječaka bio je David Brlek, drugi je bio Karlo Haramustek, a treći Patrik Pervan. Kod djevojčica prva je dotrčala Helena Dinjar, druga Dora Carek, a treća Nika Kobasić.

Kod 5. i 6. razreda najbrži je bio Patrik Dinjar, iza njega na cilj je stigao Lovro Kučak, a kao treći Lovro Haramustek. Od djevojčica prva je dotrčala Kiara Hren, druga Ana Kuhanec, a treća Ema Šešerko.

U kategoriji 7. i 8. razreda prvi je bio Jakov Jakšić, drugi Mihael Labaš, a treći Mladen Pervan, dok je kod djevojčica prvo mjesto zauzela Ema Gospočić, a drugo Dora Ferneržir.

Modrožansku utrku organizirao je Atletski klub Rudolf Perešin, uz suorganizaciju Općine Gornja Stubica i Turističke zajednice područja Donja Stubica i Gornja Stubica.

Još članaka iz "Sport"

Facebook