Prethodni članak
Sljedeći članak

Završen je prvi dan nogometnog turnira "Brezova 2021."

Danas je finalni dan


Polufinalnim utakmicama završen je prvi dan nogometnog turnira "Brezova 2021.", koji je okupio po četiri momčadi u seniorskoji i veteranskoj konkurenciji. U seniorskom finalu igrat će Radoboj i Jedinstvo, a u veteranskom Jedinstvo i Rudar M.

Turnir je započeo utakmicom seniora Vatrogasca i Radoboja. Regularni dio utakmice završen je bez golova, da bi se u "lutriji" jedanaesteraca bolje snašli gosti iz Radoboja i pobjedom od 5:4 izborili finale.
Veterani Jedinstva sa čistih 3:0 slavili su protiv Petrovskog. Hat-trick u toj utakmici postigao je Goran Zubić. Putem svojih veterana krenuli su i seniori Jedinstva koji su pogotkom Majcenića slavili protiv Inkopa s minimalnih 1:0. I na kraju u polufinalu dva Rudara, više je sreće imao onaj iz Mihovljana, koji je nakon izvođenja jedanaesteraca pobijedio rezultatom 7:6, nakon što je u regularnom dijelu rezultat bio 2:2.

Na Brezovi je jučer vladala odlična atmosfera. Gledatelji su došli na svoje, vidljivo je da su željni nogometa, ali i zabave koje na Brezove ne nedostaje.
Finalni dan utakmicom za treće mjesto u 14,30 otvaraju seniori Vatrogasca i Inkopa, da bi se nakon toga u 16 sati odigrala utakmica za treće mjesto između veterana Petrovskog i Rudara DZ.
Finale veterana u kojem će snage odmjeriti Jedinstvo i Rudar M na rasporedu je u 17,30 sati, dok će se seniorsko finale između Jedinstva i Radoboja odigrati u 19 sati.

Rezultati
Seniori
Vatrogasac - Radoboj 4:5 p (0:0)
Jedinstvo - Inkop 1:0 (Majcenić)

Veterani
Jedinstvo - Petrovsko 3:0 (Zubić 3)
Rudar DZ - Rudar M 6:7 p (2:2) (M. Videk (11m), Herceg/Presečki, Krsnik)

Raspored finalnog dana, nedjelja 7. kolovoza:
14,30 Za 3. mjesto seniori: Vatrogasac - Inkop
16,00 Za 3. mjesto veterani: Petrovsko - Rudar DZ
17,30 FINALE veterani: Jedinstvo - Rudar M
19,00 FINALE seniorI: Jedinstvo - Radoboj





Još članaka iz "Sport"

Facebook