Prethodni članak
Sljedeći članak

Uspješna 'generalka' Gaja protiv Golubovca u Poznanovcu

  • GAJ GENERALKA Dvostruki strijelac Dino Cvrtila.jpg

    Dvostruki strijelac Dino Cvrtila


Tjedan dana prije zaostale utakmice 17. kola III. NL-centar protiv Vrapča, Gaj Mače odigrao je pripremnu utakmicu protiv jesenskog prvaka IV. NL-središte skupina A, Golubovca na igralištu Inkopa u Poznanovcu. Gaj je slavio rezultatom 3:1. Prvi pogodak za Gaj postigao je Pranjić u 13. minuti, a na poluvrijeme se otišlo rezultatom 1:1. U nastavku je Cvrtila s dva pogotka postavio konačnih 3:1.

Trener Marijan Glavica suprotstavio je kolegi Tomislavu Škudaru slijedeću jedanaestoricu: Tor, Postonjski, Deak, Ivetić, Baneković, Brlečić, Vukadin, Haramustek, Pranjić, Šaban i Gregurić. To će vjerojatno biti i početnih jedanaest za utakmicu protiv Vrapča koja će se nedjelju 19.2. u 11 sati odigrati u Maču. Priliku u nastavku dobili su: Strahonja, Krpanec, Sedak, Cvrtila, Josipović, Gajski, Tepšić i Bobek. Nije bilo Mazalovića koji zbog žutih kartona neće moći nastupiti protiv Vrapča.

-Utakmica je bila više prvenstvena nego pripremna i bila je odličan test za nas. Golubovec je vrlo dobro momčad. Bilo nam je važno da se nakon treninga na umjetnoj travi u Poznanovcu prilagodimo na pravu travu. Zadovoljan sam rezultatom i igrom. Imali smo mirnoću, siguran pas, dobro smo izlazili u visoki pritisak, a bilo je i lijepih akcija. Svi su dobili određenu minutažu i mogu reći da spremno dočekujemo nastavak prvenstva.

U nedjelju počinje prvenstvo. Za Gaj tjedan ranije jer je odgodio domaću utakmicu posljednjeg kola jesenskog dijela prvenstva protiv četvrte momčadi lige, Vrapča.

-Radi se o izuzetno kvalitetnoj momčadi koja se dodatno pojačala u prijelaznom roku i odlično je vođena od trenera Denisa Bezera. Momčad je to koja je po meni po svemu ravnopravna Karlovcu i Lučkom i borit će se za sam vrh ljestvice. Mi se dižemo i rastemo iz treninga u trening. Imamo još ovaj tjedan za „završni glanc“ i Vrapče ćemo dočekati potpuno spremni i unatoč kvaliteti naših gostiju očekujem da ćemo u prvenstvo starati pobjedom – riječi su trenera Gaja, Marijana Glavice.

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook