Prethodni članak
Sljedeći članak

Treneru Varaždina dijagnosticran je rak. I dalje će voditi momčad


"Treneru Mariju Kovačeviću dijagnosticiran je karcinom na predjelu plućnog krila te je dogovoreno daljnje liječničko postupanje. Bolest ne sprječava trenera u svakodnevnom vođenju momčadi te će nastaviti voditi prvu momčad u nastavku sezone", objavio je NK Varaždin.

Kovačević, 48-godišnji trener, ranije je vodio Međimurje, Polet i Podravinu, a u Varaždinu je bio u još dva mandata - u sezoni 2017/18 i sezoni 2021/22. Varaždin je vodio na 90 utakmica i ostvario 46 pobjeda uz 22 remija i 22 poraza. Njegov Varaždin je jedan od najvećih hitova HNL-a i nalazi se na šestom mjestu.

"Ako se tijekom liječenja ukaže potreba za bolničkim liječenjem, klub će pronaći i predstaviti odgovarajuće rješenja za vrijeme eventualnog izbivanja trenera Kovačevića. Klub na čelu s upravom, svim članovim stručnog stožera te nogometašima Varaždina srcem stoji uz svog trenera kojem ćemo dati maksimalnu podršku tijekom liječenja, uz želju za brzim i potpunim oporavkom. Nogometni klub Varaždin ovim putem moli medije i zainteresiranu javnost da poštuju trenerovu privatnost tijekom rješavanja ovog zdravstvenog izazova", stoji u priopćenju hrvatskog prvoligaša.

Još članaka iz "Sport"

Facebook