Prethodni članak
Sljedeći članak

Stubica u prilici da osigura četvrtzavršnicu

U Karlovcu se igra drugo kolo ''Liga kup NS HNS-a Zagreb 2023. /2024.“ veterana


Nakon što je prije tjedan dana odigrano prvo kolo „Liga Kupa NS HNS-a 2023./2024.“ u petak, 10. studenog 2023. godine igra se drugo kolo Karlovcu, Sportskoj Dvorani  Mladost.

Nakon odličnih utakmica prvog kola u Donjoj Stubici gdje su ekipe „hvatale“ svoje prve bodove za eventualan odličan ulazak u drugo kolo gdje bi se već nakon njega mogli znati neki četvrtfinalisti. Jedna od takovih ekipa je i Stubica ( skupina „C“ ) koja je u prvom kolu sa 2:1 pobijedila Zaprešić te bi eventualnom pobjedom u drugom kolu u Karlovcu protiv Remetinca osigurala sigurno prvo mjesto dok bi o drugom četvrtfinalistu odlučivao susret u trećem kolu koje se igra u Kutini između Zaprešića i Remetinca.

U identičnoj situaciji je i zagrebačka Lokomotiva ( skupina „A“ ) koja je u prvom kolu pobijedila VG Boyse a eventualnom pobjedom protiv domaćeg Karlovca osigurala bi prvo mjesto dok bi o drugom četvrtfinalistu odlučivao izravni dvoboj u Kutini između Karlovca i VG Boysa.

U ostale dvije skupine – „B“ i „D“ – konačni prvi i drugi u skupinama znati će se tek nakon odigranog trećeg kola u Kutini. Naime, u obje skupine prvog kola nije bilo pobjednika te su Zagorec, Silvija Stil, Moslavina i Špansko u međusobnim susretima podijelili bodove. U ove dvije skupine postoje razne kalkulacija kako tko može u četvrtzavršnicu ali o tome nećemo jer će nam sve za dva dana prikazati odigrani susreti drugog kola u kojem se sastaju: u 19,00 sati skupina „B“ Klas (M) – Silvija Stil; 19,50 sati skupina „C“ Remetinec – Stubica; 20,40 sati skupina „A“ Karlovac – Lokomotiva i u 21,30 skupina „D“ Vrbovec – Špansko.

Još članaka iz "Sport"

Facebook