Prethodni članak
Sljedeći članak

Rok Cebović odličnim vožnjama do pobjede

U Orehovoj Vasi vožena utrka Međunarodnog prvenstva Slovenije u motokrosu


Mlada nada hrvatskog motokrosa, Rok Cebović, član MK MX Šipek team, ostvario je pobjedu na utrci Međunarodnog prvenstva Slovenije u motokrosu koja se vozila u Orehovoj Vasi. Rok je vodio veliku borbu protiv domaćeg vozača Matica Mačeka. Prvu utrku Maček je bio prvi, a Cebović drugi, da bi u drugoj zamijenili pozicije, pa je na kraju zasluženo slavio Cebović.

Nažalost ostali zagorski vozači nisu imali sreće, dapače imali su puno pehova. Luka Kunić (MK MX Šipek team) osvojio je četvrto mjesto u klasi MX 2. Postolja, a možda i pobjede, koštala su ga dva pada u prvoj vožnji. Prvi odmah na startu, kada je krenuo sa začelja, a drugi u drugoj polovici prve utrke kada se već probio na treće mjesto, pa je prvu utrku završio na petom mjestu. U drugoj je bio drugi, bolji od njega bio je Slovenac Gal Hauptman koji je slavio u obje utrke. U istoj je klasi nastupio i Dino Lončar (MŠD Zabok) koji je na kraju bio osmi. Dino je dobro odvozio prvu utrku i zauzeo je šesto mjesto u njoj, no u drugoj mu se probušila guma, što ga je koštalo boljeg plasmana.

Najveći peh ipak je imao Jure Kos (MK MX Šipek team) koji je imao solidna vremena na treninzima u klasi MX 85, no nažalost pao je na "zagrijavanju" pred utrke i zbog ozljede nije mogao nastupiti.

Još članaka iz "Sport"

Facebook