Prethodni članak
Sljedeći članak

Predsjednik Branko Krkalo!

Održana izborna skupština STK Zagorec Krapina

  • BRANKO KRKALO.JPG

    Branko Krkalo


U nazočnosti Zorana Gregurovića, gradonačelnika Krapine, i Saše Kundiha, predsjednika Krapinskog sportskog saveza, održana je Izborna skupština STK Zagorec Krapina.

Skupština je proteklom u ugodnom ozračju na kojoj su jednoglasno prihvaćena izvješća o radu za proteklu godinu, financijsko izvješće i izvješće nadzornog odbora. Nakon toga se pristupilo glasanju za čelnike kluba koji su jednoglasno prihvaćeni od članova Skupštine. Predsjednik kluba je stari novi  je Branko Krkalo, potpredsjednik Krešimir Puljko dok su članovi Izvršnog odbora Branko Krkalo, predsjednik, Dobrislav Šimić, Igor Dolovčak, Damir Jurlina i Krešimir Puljko.

Za članove Nadzornog odbora izabrani su: Roman Štefanko, predsjednik, Goran Herceg i Ivan Horvat.

Branko Krkalo, novi stari predsjednik kluba naglasio je kako klub treba i dalje tako djelovati kao i do sada uz napomenu da uvijek može bolje jer u podnosu na prošlu godinu ove godine imamo već dva hrvatska prvaka – ekipno i u ženskim parovima te viceprvake u mješovitim parovima i pojedinačno u ženskoj konkurenciji te osvojenu broncu u muškim parovima. Posebno je zahvalio roditeljima koji su ove godine sudjelovali u radu kluba kao nikada do sada što je uz sve ono što čini klub doprinijelo i dobrim rezultatima.

Krešimir Puljko

Još članaka iz "Sport"

Facebook