Prethodni članak
Sljedeći članak

STK Zagorec Krapina ostavio jaki pečat na Prvenstvu Hrvatske !

U Zagrebu završeno PH u stolnom tenisu za najmlađe kadete / kadetkinje i mlađe juniore/juniorke


U Zagrebu je završeno prvenstvo Hrvatske, trajalo od 14. do 16. travnja, za kadete/kadetkinje i juniore/juniorke u stolnom tenisu.

Krapinske kadetkinje i kadeti ostvarili su odlične rezultate pokazujući na taj način da se u njihovom klubu odlično radi predvođeni trenerima Brankom Krkalom i Krešimirom Puljkom.

Prvog dana prvenstva veliki uspjeh postigle su najmlađe kadetkinje Stolnoteniskog kluba Zagorec Krapina u sastavu Sara Rivetti, Stella Presečki i Nera Poslon, koje su osvojile naslov prvakinja Hrvatske.

U subotu i nedjelju taj broj medalja i naslova se i povećao.

Tako je perjanica kluba  Sara Rivetti ekipno postala državna prvakinja ( igrale su još Nera Poslon i Stella Presečki ), u mix parovima ( igrala sa Šimunom Miloševićem ) osvojila je naslov viceprvakinje, u ženskim parovima ( igrala sa Karlom Ivčić ) postala je državna prvakinja da bi pojedinačno postala viceprvakinja ( igrala protiv svoje prijateljice Karle Ivčić ) odnosno u svoje je vitrine spremila dva naslova prvaka i dva naslova viceprvaka.

Niti ostali članovi kluba nisu zakazali te su tako braća Posilović, Lovro i Vilim, u muškim parovima osvojili treće mjesto uz napomenu da su igrali i protiv čak tri godine starijih protivnika.

Moramo naglasiti da su i ostali članovi – Stella Presečki, Lovro i Vilim Posilović – bili na samom pragu osvajanja medalja u pojedinačnim konkurencijama i parovima te ih je samo sportska (ne)sreća udaljila od odličja jer su ispadali u četvrtzavršnicama.

Osim STK Zagorec Krapina na prvenstvu je iz Županije sudjelovao i STK Stubica.

Još članaka iz "Sport"

Facebook