Prethodni članak
Sljedeći članak

Kažnjeni Straža i Banovac

Sudac ističe da obje momčadi snose odgovornost za prekid, ali teže je kao domaćin kažnjena Straža


Disciplinski sudac IV. NL-središte Zagreb, Martin Šarić, obznanio je Službenom glasniku ove lige kazne vezane uz incidente na utakmici 20. kola između Straže i Banovca u Humu na Sutli koja je prekinuta kod rezultata 1:2 u 75. minuti.

Prema Šariću obje momčadi snose odgovornost za prekid, ali teže je kao domaćin kažnjena Straža. Zbog slabe organizacije utakmice Straža se kažnjava jedinstvenom novčanom kaznom od 3.000 kuna te zabranom igranja jedne utakmice na svome igralištu.

Prema Šariću za nerede su suodgovorni i nogometaši Banovca, pa se iz tog razloga njihov kluba kažnjava jedinstvenom novčanom kaznom od 2.000 kuna. Podsjetimo još su prošli tjedan zbog crvenih kartona na ovoj utakmici kažnjeni igrač Straže Borna Vidiček zabranom igranja od tri mjeseca na kup i prvenstvenim utakmicama,  te Dorijan Gomaz igrač Banovca zabranom igranja na  šest prvenstvenih ili kup utakmica. Odlukom disciplinskog suca utakmica je registrirana rezultatom 0:3, pa tako tri boda idu Banovcu.

 Incidenti i u Svetom Križu Začretju

Nažalost i prošlog je tjedna bilo nemilih scena na zagorskim travnjacima i to na utakmici Jedinstva i Ivančice u Svetom Križu Začretju. Na travnjaku je sve bilo fer, ali zato su se dogodili teški incidenti u gledalištu, bilo je i razbijenih glava, a prava je sreća da je policija pravovremeno intervenirala i spriječila još veće incidente. Neslužbeno doznajemo da je privedeno pet gostujućih navijača, koji su navodno odgovorni za nemile scene u S. K. Začretju.  Čim saznamo sve relevantne činjenice odmah ćemo vas obavijestiti.

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook