Prethodni članak
Sljedeći članak

Pobjednički povratak Ivane Habazin u boksački ring

Ivana je odlično otvorila meč, preuzevši od samoga početka sredinu u ringu. Nametnula je svoj ritam i nije dopuštala protivnici niti priliku da joj uzvrati – opisao je njezin trener Aleksandar Pupac


Zlatarska boksačica Ivana Habazin (31) na priredbi imena „War on the Shore 4“ u subotu, 10. travnja, u Dubaiju je pobijedila je 23- godišnju Gruzijku Nanu Chakhvashvili, koja nije uspjela parirati našoj boksačici koja je posao završila u drugoj rundi te osvojila pojas WBC Middle East prvakinje u velter kategoriji. Pojas joj je uručila boksačka zvijezda i bivši prvak u poluteškoj kategoriji, Amir Khan iz Velike Britanije.

Ivanina protivnica hrabro je prihvatila ovaj meč, ali u subotu navečer nije mogla parirati bivšoj svjetskoj prvakinji i višestrukoj izazivačici, koja je završila posao u drugoj rundi.

-Ivana je odlično otvorila meč, preuzevši od samoga početka sredinu u ringu. Nametnula je svoj ritam i nije dopuštala protivnici niti priliku da joj uzvrati –opisao je njezin trener Aleksandar Pupac.
Time se najbolja hrvatska boksačica pobjednički vratila u ring i došla do nove titule, nakon što je u siječnju prošle godine izgubila od Amerikanke Claresse Shields za naslov svjetske prvakinje u supervelter kategoriji. Ivani je na pobjedi u Dubaiju čestitala i zlatarska gradonačelnica Jasenka Auguštan - Pentek.

Još članaka iz "Sport"

Facebook