Prethodni članak
Sljedeći članak

Borba za tri boda: Pred Zagorcem je važna utakmica


Nakon uspješna dva gostovanja, pobjeda u Osijeku i neriješeno u Bjelovaru, krapinski Zagorec na svom terenu dočekuje trećeplasirani Zrinski iz Jurjevca, trećeplasiranu ekipu lige – 20. kolo Druge NL. 

Izuzetno je bitna ova utakmica za Zagorec, jer nakon, možemo kazati, neočekivanog poraza protiv ekipe Hrvace na svom terenu bitno je osvojiti sva tri boda odnosno barem uzeti jedan kako bi „trka“ za ostanak u ligi bila lakša. Svakako – bitni su i navijači koji bi trebali doći u velikom broju da pomognu klubu i dečkima koji daju maksimum kako bi izborili ostanak u ligi.

Utakmica se igra u subotu, 25. ožujka s početkom u 15,30 sati. - Očekuje nas jedna izrazito teška utakmica što i sama tablica pokazuje. Oni su trećeplasiran ekipa lige, izvrsna i čvrsta ekipa koja voli dugu loptu. Nama je svaka utakmica jako  bitna, bez obzira u kojem dijelu tablice se nalazi suparnik, jer mi se svaku utakmicu moramo „baciti  na glavu“ i ići na pobjedu tako da očekujem da ćemo u ovu utakmicu ući tako sa željom da borbenošću i zajedništvom dođemo do vrlo važna tri boda, a za taj uspjeh definitivno ćemo morati ponoviti jednu jako dobru izvedbu, kao npr. u Osijeku i Bjelovaru, ako želimo uzeti ta tri boda – rekao je Matija Bruči, vratar Zagorca. 

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook