Prethodni članak
Sljedeći članak

ŠOK U STUBICI: NK Stubica ostaje bez pobjede?


Pisali samo o nedjeljnoj pobjedi Stubice u 18. kolu 4. NL središte skupina A protiv Sesvetskog Kraljevca. Bila je to vrlo vrijedna pobjeda u borbi za opstanak. Pisali smo i o nesvakidašnjem primjeru isprika mladog igrača Sesvetskog Kraljevca, koji je zbog psovanja isto tako mladog igrača Stubice zaradio crveni karton, a par dana kasnije poslalo pisanu ispriku na adresu NK Stubice.

No saga o ovoj utakmici još nije gotova, jer će po svemu sudeći pobjeda Stubice biti poništena. Naime, Stubica je u drugom poluvremenu obavila četiri zamjene, ali u četiri intervala, što pravilima nije dozvoljeno.

Kako je utakmica bila napeta i neizvjesna, nitko od domaćina i službenih osoba očito to nije shvatio tijekom utakmice, ali gosti očito jesu.

Neslužbeno saznajemo da su uputili žalbu, a da nešto nije u redu sa utakmicom jasno je i iz pogleda u Comet, sustav kroz koji se natjecanje provodi. Naime, tamo povjerenik za natjecanje još uvijek nije zaključio utakmicu, što znači da ista još nije registrirana. Na žalost po Stubičance, velika je vjerojatnost da će utakmica biti registrirana sa 3:0 za goste i tako će Stubica izgubiti jako teško stečena tri boda. Šteta, ujedno i opomena svim klubovima, kako treba biti vrlo oprezna kod primjene još više-manje novih pravila vezanih za zamjena igrača, koja nisu tako jednostavna kao nekada. Inače, Stubica već večeras u 19. kolu gostuje kod Prečkog.

Još članaka iz "Sport"

Facebook