Prethodni članak
Sljedeći članak

Bedekovčina slavi veliki naslov

Rukomet, 2. HRL, mlađe kategorije


Mladi rukometaši Bedekovčine završili su sezonu. Za kraj su ostale utakmice kategorija U 11 i U 13. U 2. HRL U-11 skupina B Bedekovčina je u zadnjem kolu doigravanja za poredak od 9. do 14. mjesta, gostovala kod Dugog Sela. Slavili su domaćini sa 29:13. Za Bedekovčinu su igrali: Jan Petek, Franko Labaš 6, Juraj Gorički, Sven Vidiček, David Habulin, Matija Novosel, Ivan Lovrić 3, Karlo Dijanić, Ilija Glumpak, Kais Mikulec 1, Vito Labaš 1, Mihael Herceg 1; trener: Denis Mikulec. Bedekovčina je na kraju zauzela treće mjesto sa 12 bodova, ili ukupno 11.

Puno važnija bila je utakmica U 13 kategorije. No, bila je važna u smislu velike fešte i slavlja. Jer, nakon novog kiksa Siska 2, i prije ovog kola Bedekovčina je u ovoj kategoriji osigurala naslov, pa je organizirana i proslava.

U zadnjem kolu Bedekovčina je dočekala Dinamo Zagreb 2 i u slavljeničkom raspoloženju 'prepustila' pobjedu gostima 25:35. Za Bedekovčinu Ivano Postonjski zabio je 12, a Ivan Lovrić devet golova. Za Bedekovčinu su igrali: Jakov Papišta, David Novosel 1, Ivano Postonjski 12(1), Martin Gorički 2, Matija Novosel, David Brestovečki, Ivan Lovrić 9, Filip Bajsić 1, Ivan Rozijan, Dean Korpar; trener: Luka Mlinarić. Bedekovčina je tako natjecanje završila sa 22 boda i sasvim zasluženo proslavila naslov. Ivano Postonjski je i prvi strijelac lige sa 241 golom u 26 utakmica, ili 9,27 po utakmici. Za prvake je organizirana prava fešta, koju su ovi sjajni mladi rukometaši zaslužili. 

   

Još članaka iz "Sport"

Facebook