Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorska rivijera stiže na planet smijeha i zabave

Dobro došli u Terme Tuhelj, u svijet Art & Spa doživljaja

Vodena oaza Terma Tuhelj povezana unutarnjim i vanjskim bazenima, posebno je mjesto gdje smijeh i zabava imaju glavnu riječ. Slikovita priroda koja ga okružuje, mnogobrojne atrakcije i zone za opuštanje probudit će emocije koje možete doživjeti samo na ovom planetu, a šum valova, gejzira i slapova stvara poseban ritam, koji će vas pokrenuti.

Pogodili ste! U nedjelju, 5. srpnja družimo se na jednoj od najljepših zagorskih plaža, u Termama Tuhelj. Cjelodnevni program bit će ispunjen brojnim zabavnim radionicama i interaktivnim sadržajima, izvrsnim glazbenim poslasticama i bogatim nagradnim igrama.

 

Pratite naše objave i na službenoj FB stranici portala, jer domaćini Zagorske rivijere našim čitateljima redovito poklanjaju gratis ulaznice za bazene, masaže i wellness pakete.

Manifestaciju Zagorska rivijera 2020. u Hotelu Matija Gubec i Termama Tuhelj prate naši pokrovitelji: Roses Designer Outlet, Carlsberg, Offertissima, Mana moda, Mini mljekara Veronika, Narodne novine, TZ Krapinsko-zagorske županije i Muzeji Hrvatskog zagorja.

Vidimo se u nedjelju na Zagorskoj rivijeri u Termama Tuhelj!

 

 

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook