Prethodni članak
Sljedeći članak

Stubaki su idealno mjesto za cjelodnevni, ljetni odmor!

Više pročitajte u novom broju Zagorskog lista

Vjerujte nam, nema ništa bolje od nedjelje v zagorskim toplicama i druženja na Zagorskoj rivijeri! Svjedočili smo tome prekjučer, nešto poslije osam sati, kada su se počela popunjavati parkirna mjesta, ležaljke uz bazene i stolice na velikoj terasiHotela Matija Gubec.

Od davnina se zna da je osoblje Hotela Matija Gubec izuzetno ljubazno i susretljivo, hrana vrlo ukusna, a menu raznolik – bogat domaćim i svježim namirnicama. Nekoliko puta tijekom dana obišli smo vanjske i unutarnje prostorije za goste i, bez dvojbe, u Hotelu Matija Gubec se ništa ne prepušta slučaju. Osoblje hotela konstantno vodi brigu o svemu što doprinosi ugodi i zdravlju svih koji borave u hotelu.

Da su Stubaki idealno mjesto za sve one koji se žele osvježiti u vanjskom ili unutarnjem bazenu i one koji vole čitati, družiti se ili sunčati, potvrđuju i naše fotografije snimljene u nedjelju, tik uz bazene, na Zagorskoj rivijeri.

Na našim stranicama možete pregledati galeriju fotografija s trećeg događaja u sklopu manifestacije Zagorska rivijera 2020.VIŠE O SVEMU PROČITAJTE U ZAGORSKOM LISTU. Pronaći ćete ga na svim boljim prodajnim mjestima i kioscima Tiska.

Najava:
U nedjelju se družimo na jednoj od najljepših zagorskih plaža, u Termama Tuhelj. Cjelodnevni programbit će ispunjen brojnim zabavnim radionicama i interaktivnim sadržajima, izvrsnim glazbenim poslasticama i bogatim nagradnim igrama.

 

 

Pratite naše objave i na službenoj FB stranici portala, jer domaćini Zagorske rivijere našim čitateljima redovito poklanjaju gratis ulaznice za bazene, masaže i wellness pakete.

Manifestaciju Zagorska rivijera 2020. u Hotelu Matija Gubec i Termama Tuhelj prate naši pokrovitelji: Roses Designer Outlet, Carlsberg, Offertissima, Mana moda, Mini mljekara Veronika, Narodne novine, TZ Krapinsko-zagorske županije i Muzeji Hrvatskog zagorja.

Vidimo se na Zagorskoj rivijeri u Termama Tuhelj!

 

 

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook