Prethodni članak
Sljedeći članak

Zahvala jeseni u Klanjcu: Odličan program okupio mnoštvo na središnjem trgu


U Klanjcu je u sinoć svečano otvorena 22. Zahvala jeseni koju je otvorio župan Željko Kolar, koji je ujedno svim gostima poželio dobrodošlicu u svoj grad Klanjec.

- Ova manifestacija iz godine u godinu postaje sve veća, a zahvaljujući europskom programu Europa za građane, manifestacija je i međunarodna. Iako najveći broj ljudi okuplja zabavni program, u svakoj našoj manifestaciji ključna su djeca i kulturno-umjetnička društva koja čuvaju našu povijest, kulturu i tradiciju i prenašaju baštinu s generacije na generaciju - istaknuo je župan Kolar te zahvalio svim udrugama, OPG-ovima, ustanovama i institucijama, kao i Gradu Klanjcu na organizaciji još jedne odlične manifestacije.

Okupljenima se obratio i gradonačelnik Klanjca Zlatko Brlek.

- Počeli smo skromno, s jednim štandićem na ovom trgu, gdje su se naši vinari, OPG-ovi i poljoprivrednici podružili, razmijenili iskustva o tome kakva je bila berba i kakvi su bili plodovi jeseni, odnosno o svemu onome što su radili tijekom godine. Iz godine u godinu pokušavamo manifestaciju dići na višu razinu, a danas, evo ovdje, izlaže 40 izlagača kojima na tome zahvaljujem - rekao je gradonačelnik Brlek.

Svečanom otvorenju prisustvovali su i zamjenica župana Jasna Petek, predsjednik SDP-a Hrvatske, saborski zastupnik Peđa Grbin, saborski zastupnik Siniša Hajdaš Dončić, predsjednica Gradskog vijeća Grada Klanjca Mirjana Smičić Slovenec i načelnici s područja Krapinsko - zagorske županije.

Još članaka iz "Klanjec"

Facebook