Prethodni članak
Sljedeći članak

Priveli pet ljudi nakon nestanka 14-godišnje djevojčice Vanje


Pet osoba privedeno je kasno sinoć zbog nestanka Vanje Gjorčevska (14), istraga je u tijeku, ali se u interesu istrage ne može dati više informacija, rekao je danas ministar unutarnjih poslova Sjeverne Makedonije Oliver Spasovski, piše Kurir.

Bivši načelnik MUP-a Ljubomir Đurčevski izrazio je zabrinutost zbog situacije. Istaknuo je kako istragu treba nastaviti u smjeru i na mjestima gdje je posljednji put viđena, kao i s osobama koje su bile u kontaktu s njom, kako bi se informacije ponovno provjerile.

Za Vanjom Gjorčevskom, koja je nestala u ponedjeljak u Skopju, raspisali su žutu međunarodnu Interpolovu tjeralicu, što znači da su sve policije članice Interpola dobile obavijest, u slučaju da se 14-godišnja djevojčica više ne nalazi u Makedoniji.

Cijela regija uključila se u potragu za Vanjom koja je nestala 27. studenog ujutro u 7.20 sati na putu prema školi. Već u 7.35 nisu joj mogli locirati mobitel, posljednji signal uhvatili su na Bulevaru Partizanske odeje. Od tada curici nema ni traga.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook