Prethodni članak
Sljedeći članak

Zapaženi rezultati zagorskih predstavnica na Državnom prvenstvu frizera i kozmetičara

Zagorske predstavnice osvojile su zapažene rezultate na Državnom prvenstvu frizera i kozmetičara, održanom u nedjelju u Zagreb


Zagorske predstavnice osvojile su zapažene rezultate na Državnom prvenstvu frizera i kozmetičara, održanom u nedjelju u Zagrebu, u organizaciji Hrvatske obrtničke komore – Ceha frizera i kozmetičara, pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Nastupilo je 58 frizera i kozmetičara u 10 seniorskih, odnosno, juniorskih kategorija. U velikoj konkurenciji u kategoriji Večernjih frizura juniori, kao i u ukupnom plasmanu visoko treće mjesto osvojila je Nikolina Levak, a u kategoriji Progresivno šišanje juniori, također visoko treće mjesto osvojila je Monika Kanceljak, obje učenice Srednje Škole Oroslavje.

Nastupile su pod vodstvom strukovne učiteljice Divne Maričić, uz veliku podršku u pripremi predsjednice Ceha frizera Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije, Višnje Loparić.

Odlične rezultate ostvarila je i obrtnica Jasmina Pažić iz Konjščine, koja je u kategoriji Fantazija osvojila peto mjesto. Na Državnom prvenstvu sudjelovala je i obrtnica Ivana Martinjak, također iz Konjščine, u kategoriji Šminka za mladenke.

Još članaka iz "Business"

Facebook