Prethodni članak
Sljedeći članak

Turistička zajednica: "Udruženim oglašavanjem na tržište"


Na osnovu natječaja Hrvatske turističke zajednice za 2009. godinu, u Hotelu Aqua vivae direktorica Turističke zajednicNa osnovu natječaja Hrvatske turističke zajednice za 2009. godinu, u Hotelu Aqua vivae direktorica Turističke zajednice Krapinsko-zagorske županije Sanja Škrinjar održala je sastanak s direktoricama općinskih i gradskih turističkih zajednica za ulaganje sredstava u zajedničko oglašavanje u 2009. godini.

Slijede i sastanci s hotelima i jačim gospodarskim odnosno turističkim subjektima i Muzejima Hrvatskog zagorja, kako bi se dogovorilo njihovo sudjelovanje za udruženo oglašavanje.

Ove godine udruženo se oglašavalo u tjedniku Kleine Zeitung na austrijskom tržištu, a zajednički su udružili sredstva TZ KZŽ te Turističke zajednice Krapine, D. Stubice, Tuhlja, Pregrade, Klanjca, Kumrovca, Marije Bistrice te Terma Tuhelj, Terma Jezerčica i Vuglec Brega.

U te svrhe ukupno je uloženo 134.000 kuna, od toga je 59.000 kuna sufinancirala HTZ. Novina za 2009. godinu je u tome što će HTZ dati 70%, a 30% su zajednička sredstva sustava turističkih zajednica. To je svakako pomoć kontinentalnom dijelu Hrvatske.

Ove godine interes zajedničkog oglašavanja osim Austrije, proširit će se na Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu i Hrvatsku - priobalje i to naročito u predsezoni i posezoni.

Predstavljen je i projekat «Art souvenir» autora Stjepana Đukića Pište, koje su direktorice Turističkih zajednica ocijenile dobrim potezom i podržale ga.Još članaka iz "Business"

Facebook