Prethodni članak
Sljedeći članak

Tondach izvezao crijep u Libanon

Bedekovčanski Tondach ovih je dana otpremio već treću turu crijepa Jupiter u Libanon. U ovo vrijeme kad je smanjena potr


Bedekovčanski Tondach ovih je dana otpremio već treću turu crijepa Jupiter u Libanon. U ovo vrijeme kad je smanjena potražnja na već poznatim tržištima, pronađeno je jedno novo.

- Došli smo na tržište gdje je crijep ekskluzivni pokrov i to zahvaljujući našoj kvaliteti. Tamo nema sirovina za proizvodnju keramike i nama je ovaj posao priznanje i lijep iskorak. Našim se crijepom pokrivaju ekskluzivne vile. Uzima se crijep iz raznih dijelova Europe, ali uočena je naša kvaliteta i zato evo već treća pošiljka brodom putuje za Beirut. Treba istaknuti da je posao dogovoren po normalnim cijenama i to je u svakom slučaju početak suradnje koja ima perspektivu – rekao nam je direktor prodaje i prokurist Tondacha Hrvatska, Mladen Kostijal.

Zaista je lijepa vijest da su ljudi iz Tondacha u ova krizna vremena, posebno za građevinarstvo, uspjeli potvrditi kvalitetu svojih proizvoda, te iz domaće tvornice proizvode izvezli na daleko tržište. Tako se uz Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Mađarsku, Albaniju, Kosovo, Rumunjsku i Sloveniju, Tondachov crijep izvozi i u Libanon.

Krenula proizvodnja bakreno smeđe engobe u Bedekovčini

Također treba spomenuti da se je u tvornici u Bedekovčini krenula i proizvodnja bakreno smeđe engobe. Nakon što se već neko vrijeme proizvodi crvena engoba, sada iz tvorničkih hala izlaze i one bakreno smeđe. Tako je proširen asortiman proizvoda tvornice u Bedekovčini i unaprijeđena ponuda. S obzirom na početak proizvodnje, Tondach svoje kupce koji su zainteresirani za novu bakreno smeđu engobu nagrađuje do kraja mjeseca i dodatnim popustom od 20 posto.

Još članaka iz "Business"

Facebook