Prethodni članak
Sljedeći članak

Promocija turističke ponude Zagorje u vijećnici Hrvatske gospodarske komore

Danas u 12.30 sati, u Velikoj vijećnici Hrvatske gospodarske komore u Zgrebu, održat će se svečana promocija i prezenta


Danas u 12.30 sati, u Velikoj vijećnici Hrvatske gospodarske komore u Zgrebu, održat će se svečana promocija i prezentacija novih turističkih brošura Krapinsko-zagorske županije i predstavljanje turističke ponude Zagorja.

Promociju će otvoriti Nadan Vidošević, predsjednik Hrvatske gospodarske komore, a kao suorganizator i domaćin događanja govorit će o današnjem značaju razvoja kontinentalnog turizma i njegovom pozitivnom utjecaju na gospodarski rast, te ulozi HGK u jačanju turističkih proizvoda hrvatskog kontinentalnog turizma.

O Zagorju kao danas već prepoznatljivoj destinaciji hrvatskog kontinentalnog turizma s bogatom i vrlo raznolikom ponudom niza konkretnih turističkih sadržaja i proizvoda, a kroz prezentaciju najnovijih turističkih brošura nazočne će upoznati Siniša Hajdaš Dončić, župan Krapinsko-zagorske županije.

Uvaženi hrvatski stručnjak i znalac ruralnog turizma Robert Baćac, u svom će se izlaganju osvrnuti na specifičnosti agroturizma koji se razvija u Zagorju.

Doživljaj Zagorja bit će upotpunjen i zvucima usne harmonike Tomislava Golubana, zagorskog blues umjetnika nagrađenog ovogodišnjim Porinom za skladbu Libertin.

Još članaka iz "Business"

Facebook