Prethodni članak
Sljedeći članak

SPORTREACT osvojio žiri i nagrade od ukupno 12.500 eura


Završni dio velike konferencije Invest in Zagorje bilo je natjecanje Vita Venture Pitch u kojem je sudjelovalo 9 start-upova koji su prezentirali svoje inovativne projekte. Stručni žiri je nakon predstavljanja ideja i njihove primjenjivosti, ispitivanja i dodatnih pojašnjenja najboljim projektom proglasio SPORTREACT. Radi se o sustavu koji omogućuje sportašima da se brže kreću i reagiraju. SPORTREACT donosi nove metode treninga, mjeri rezultate i time stvara revoluciju u treningu agilnosti i brzine.

Za svoju inovaciju SPORTREACT je od Krapinsko-zagorske županije osvojio nagradu od 7.500 eura te 5.000 eura kredita partnera konferencije Infobipa, koje su pobjedniku uručili župan Željko Kolar i direktorica Poduzetničkog centra Krapinsko-zagorske županije Helena Matuša.

- Hvala što ste prepoznali naš trud. Hvala što vidite napredak, trudit ćemo se i dalje. Sanjat ćemo veliko i nadam se da ćemo opravdati ova visoka očekivanja - rekao je u govoru zahvalu Anto Širić iz SPORTREACTA.

- Danas smo puno toga naučili i vidjeli da imamo sjajne mlade ljude kojima samo treba dati šansu. Čestitam svim sudionicima, a posebno najboljima te zahvaljujem partnerima koji su nas podržali da još jednom pokažemo kako je Zagorje prekrasna regija za život i za rad - poručio je u svom osvrtu na konferenciju Invest in Zagorje župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar.

- Današnji dan je bio nabijen s puno emocija i kreativnosti, a sve zahvaljujući svima vama i energiji koju ste uložili u ovaj dan. Hvala čitavom organizacijskom timu, panelistima, žiriju, partnerima, posjetiteljima i svima koji su nam pomogli na bilo koji način - rekla je direktorica Poduzetničkog centra Krapinsko-zagorske županije Helena Matuša.

Još članaka iz "Županija"

Facebook