Prethodni članak
Sljedeći članak

[OBILAZAK OROSLAVSKOG ROTORA] 'Zahvaljujući ovom projektu promet postaje sigurniji, a stvorena je i nova vizura grada'


Jutros su u Oroslavju župan Željko Kolar, predsjednik ŽUC – a KZŽ Stjepan Sirovec i gradonačelnik Oroslavja Emil Gredičak obišli novouređeni kružni tok u samom centru grada. Prema riječima ravnatelja ŽUC – a Sirovca, riječ je o kapitalnom projektu, a ukupna vrijednost radova je milijun i 242 tisuće kuna dok je stručni nadzor stajao nešto manje od 70 tisuća kuna. – Napravljeno je novo raskrižje s kružnim tokom prometa, promijenjen je donji ustroj, zamijenjene određene instalacije, a Zagorski vodovod je riješio odvodnju – istaknuo je Sirovec dodajući kako se nada da je ovim projektom dan doprinos sigurnosti, ali i da je stvorena nova vizura grada.

Zadovoljan izvedenim radovima je i gradonačelnik Oroslavja Emil Gredičak. Ujedno je i zahvalio građanima na strpljenju u posljednjih nekoliko mjeseci za vrijeme trajanja radova. - Izražavam zadovoljstvo da su radovi napravljeni unutar rokova, čak i nešto prije. Svim dionicima i akterima ovog projekta, od ideje do provođenja, zahvaljujem u ime Grada – istaknuo je Gredičak rekavši kako preostaje još postaviti nekoliko stupova rasvjete te riješiti hortikulturalno uređenje.


Čestitke projektantima, izvođačima radova te Županijskoj upravi za ceste koji su napravili sjajan projekt i posao, s obzirom da je spoj dvaju županijskih cesta vrlo frekventan i u samom je središtu grada Oroslavja. Izgradnjom kružnog toka izbjegnute su gužve u samom središtu te se povećala sigurnost prometa i to je ono što smo željeli i postigli – istaknuo je krapinsko – zagorski župan Željko Kolar. Župan kaže i da su se rotori pokazali izuzetno sigurnim i protočnim i s takvim projektima će se nastaviti i dalje na području cijele Krapinsko – zagorske županije, u svim sredinama, bez obzira na političke opcije gradonačelnika i načelnika i to po prioritetima koji će se usuglasiti sa ŽUC-om i MUP-om.

Još članaka iz "Županija"

Facebook

A1 Zagreb-Split-Ploče: -do 30. rujna od ponedjeljka do četvrtka do 10:00 sati i iza 18:00 sati te petkom do 9:00 sati i iza 18:00 sati u zoni čvora Žuta Lokva višekratno će se kratkotrajno zaustavljati promet zbog izvanrednih prijevoza; -kroz tu...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program