Prethodni članak
Sljedeći članak

Zlatarbistričke mažoretkinje ponovno državne prvakinje

Ogromno BRAVO za sve naše cure koje su i u najtežim vremenima pokazale volju, ustrajnost i želju za plesom, treniranjem i nastupanjem! Sav trud itekako se isplatio, kažu trenerice


Zlatarbistričke mažoretkinje natjecale su se na 36. Državnom turniru i Open Cup natjecanju održanom 5. lipnja, u organizaciji Saveza mažoretkinja i pom-pon timova Hrvatske. Natjecanje je održano u Zagrebu, a sudjelovalo je ukupno 19 timova iz Hrvatske i Slovenije.

Na natjecanju su sudjelovale sve članice Zlatarbistričkih mažoretkinja i kroz cjelodnevno natjecanje otplesale ukupno 17 koreografija koje su uvježbavale od jeseni. Mažoretkinje su u Zlatar Bistricu donijele medalje iz svih kategorija u kojima su nastupile- sveukupno 12 zlatnih, četiri srebrne i jedna brončana medalja te 9 titula državnih prvakinja!

Trenerice Mirela Horvatić, Laura Čehulić i Marcela Čehulić izuzetno su ponosne na sve cure i njihove nastupe: „Ogromno BRAVO za sve naše cure koje su i u najtežim vremenima pokazale volju, ustrajnost i želju za plesom, treniranjem i nastupanjem! Sav trud itekako se isplatio!“

Titule držanih prvakinja Zlatice su osvojile koreografijama solo štap djeca (Lucija Parlov), u kadetskom uzrastu: solo pompon kadeti (Ana Škvorc), mini formacija pom-pon kadeti 1, juniorke: defile pom-pon juniori, solo pom-pon juniori (Lana Dlesk), trio pom-pon juniori (Dorotea Borić, Lana Dlesk, Anja Krivak), mini formacija pom-pon juniori, i seniorke: trio pom-pon seniori (Laura Čehulić, Marcela Čehulić, Mirela Horvatić) i mini formacija pom-pon seniori. Uz navedeno na državnom turniru ostvarile sjajne uspjehe i srebrne medalje u kategorijama solo pom-pon djeca (Lucija Parlov), duo pom-pon kadeti (Leona Majcen, Iva Pezić), mini formacija štap kadeti i mini formacija mix kadeti. Također, kadeti su bili brončani u kategoriji mini formacija pom-pon 2. Na Open Cup natjecanju ponovno su osvojile zlatne medalje i to u kategorijama duo acrobatic junior (Dorotea Borić, Lana Dlesk), mini formacija mix juniori i mini formacija mix seniori.

Mažoretkinje zahvaljuju svima na velikoj podršci i čestitkama te nastavljaju dalje s treninzima i pripremama za svoj program Večeri Zlatarbistričkih mažoretkinja koji će se održati sredinom lipnja u Zlatar Bistrici. Na programu će izvoditi koreografije s državnog turnira tako da će svi stanovnici Zlatar Bistrice, ali i šire imati priliku uživo pogledati nastupe državnih prvakinja. Pozivaju sve da prate njihovu facebook stranicu gdje će imati objavljene sve detalje oko programa Večeri, ali i mogućnosti upisa u tim u mjesecu lipnju.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook