Prethodni članak
Sljedeći članak

[URNEBESAN SMS] Htio mijenjati mačku za mobitel, ono što je napisao je nevjerojatno


Jedna čitateljica iz Zagorja podijelila je s nama urnebesan sms kojeg je primila kad je stavila u oglas da prodaje mobitel. Muškarac, koji će ovaj put ostati anoniman, ponudio joj je za mobitel ni manje niti više nego – svoju mačku.

Čitateljica je rekla da je ostala paf. Rekla je da joj je prvo pošlo kroz glavu zašto bi uopće nudio vlastitu mačku u zamjenu za mobitel, a drugo da se veoma nasmijala. Naravno, nije gospodinu dala mobitel u zamjenu za mačku.

Kad pogledate sms koji je dobila i vi ćete ostati bez teksta.

Donosimo i tekst sms-a, baš kako je i napisan.

Zanima me da li ste zainteresirani za zamjenu imam vam muškog mačka (crno bijeli) velik je ko pas i ima oko 9 kilograma. Polu kućni je, spava nutra, a po danu je nutra. Ima penjalice, wc s nadogradnjom izolirani, transtformer, ležaljke, zdjelice na stalku, tepih, hrane za 2 mjeseca, punu vreću (neotvorenu) pijeska za mačke, češlji, grabljice, plišance, igračke i još nekoliko toga. On je cjepljen protiv bjesnoće i svih bolesti (3 put) i kastriran je. Ima knjižicu i putovnicu. Pa bih molio da mi odgovorite ćim prije da znamo na čemu smo :)
Lp :):

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook