Prethodni članak
Sljedeći članak

Društveni dom u Turnišću zablistao novim sjajem


U općini Konjščina radi se u svim smjerovima, od komunalne infrastrukture, kulturnih i socijalnih projekata, do brige za djecu i mlade.

Ovih je dana završen jedan od manjih, ali ne i manje vrijednih projekata, a radi se o uređenju Društvenog doma u Turnišću, koji je obnovljen na inicijativu Mjesnog odbora Turnišće, a i sami mještani su se uključili i puno toga napravili samostalno.

Nakon što je prije uređena sala i fasada, sada je uređen i unutarnji prostor, napravljeni su vodoinstalaterski radovi, postavljenje pločice i uređeni sanitarni čvorovi.

Ti unutarnji radovi i sav materijal su ukupno vrijedni 5072 eura i financirani su iz općinskog proračuna.

Načelnica Općine Konjščina Anita Curiš Krok rekla je kako je to jedan u nizu projekata obnove na području općine, jer im je važan ravnomjeran razvoj svih mjesnih odbora.

–Društveni domovi središte su druženja mjesnih odbora i naših sela, zbog toga nam i slijedi obnova Društvenog doma Klimen – istaknula je načelnica Curiš Krok.

Dodala je kako će u Turnišću biti postavljana i autobusna kućica koja je stigla, ali zbog prilagođavanja terena malo se kasni s njenom postavom.

– U susjednom selu Brlekovo u dogovoru s tamošnjim mjesnim odborom, novom drvenarijom je obnovljen stari zdenac – zaključila je načelnica.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook