Prethodni članak
Sljedeći članak

Niče novi WRC grad, prostirat će se na 70.000 četvornih metara, u tijeku je i kul natječaj


Jedna od novosti ovogodišnjeg WRC Croatia Rally jest i nova lokacija servisnog parka. Ovogodišnji servisni park, čija je izgradnja započela ovih dana, bit će smješten na zapadnom ulazu u Zagrebu, točnije na parkiralištu poslovno-trgovačkog centra Westgate City, a prostirat će se na površini od 70.000 četvornih metara, piše Poslovni.

Unutar servirnog parka bit će smješteni servisni boksovi za svih 68 posada iz 35 zemalja koje ove godine sudjeluju na WRC Croatia Rallyju. Tamo će biti i svi dodatni popratni sadržaji poput: ureda organizatora, medijskog i akreditacijskog centra, TV centra i režije odakle će se WRC utrke iz Hrvatske pratiti širom svijeta putem televizijskih i internetskih prijenosa, te popratni tehnički, organizacijski i zabavni sadržaji za natjecatelje, tehničke i organizacijske ekipe i posjetitelje.

Nakon što je 2022. godine utrku pratilo više od 300.000 gledatelja, ta je brojka u prošloj godini narasla na impresivnih 400.000 gledatelja koji su pratili utrku uživo na brzinskim ispitima. Istovremeno, više od 88 milijuna gledatelja širom svijeta pratilo je lansjku utrku.

Pristup dijelu servisnog parka moguć je i za posjetitelje uz posebnu ulaznicu točnije WRC akreditaciju, a koje su dostupne na: https://www.ulaznice.hr/web/WRC_Croatia-Rally.

U tijeku je i kreativni natječaj na društvenim mrežama, a pobjednik osvaja vožnju u WRC automobilu. Kreativni zadatak je vrlo jednostavan, na profilima @croatiarally i @inahrvatska u komentaru posta koji objavljuje natječaj treba ispod objave napisati “Što za vas znači rally?”, a najkreativniji komentar osvaja vožnju u WRC automobilu.

Organizatori su pripremili i dodatne utješne WRC darove poput WRC akreditacija, poklon paketa, INA kartica za gorivo te besplatnih vožnju u karting areni. Natječaj traje do 15. travnja, a sve informacije se mogu dobiti na CROTIA RALLY i INA HRVATSKA Instagram profilima.

U prodaji su i dnevne ulaznice i Rally propusnice za WRC Croatia Rally. 2024 već su prodaji. Cijena dnevne ulaznice je 20 eura, a Rally propusnice 50 eura. Ulaznice za WRC Croatia Rally 2024. u prodaji su na www.ulaznice.hr.

Dnevne i komplete ulaznica za sve dane moguće je besplatno zamijeniti za odgovarajuće akreditacije/propusnice koje omogućuju pristup zonama tijekom brzinskih ispita te Slobodan ulaz u službeni servisni park tijekom cijelog WRC Croatia Rallyja.

Croatia Rally je četvrta stanica WRC svjetskog prvenstva nakon Monte Carla, Švedske i Kenije. Reli je na rasporedu od 18. do 21. travnja.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook