Prethodni članak
Sljedeći članak

Uhićen pedofil koji je mamio djevojčice pa ih pipkao po intimnim dijelovima. Roditelji su odahnuli, ali muči ih još jedna sumnja

Sve je poečlo lani u lipnju, tvrde djevojčice, piše Slobodna Dalmacija


Ma, to je prestrašno i za našu djecu i nas! Od ljeta ne možemo normalno živjeti pa svoje djevojčice pratimo u školu i iz škole, a svakog dana im ponavljamo da uvijek budu zajedno u grupama i da se ne odvajaju. Taj pedofil "ordinira" još od ljeta po trgovačkom centru gdje je naše curice, koje imaju 12 godina, pozivao na vožnju liftom jer je navodno radio kao zaštitar pa bi ih tamo pipkao po stražnjici i intimnim dijelovima tijela. No, onda je dobio otkaz i nastavio je svoje luđačke pedofilske radnje po naselju Dugiš i po Gradskom sportskom centru, gdje se curice igraju“, rekle su mame učenica 6. razreda centralne makarske osnovne škole za Slobodnu Dalmaciju. One su s još petnaestak roditelja zadnjih mjesec dana bile na razgovorima u makarskoj policiji jer su njihove djevojčice ili vidjele pedofila ili su bile žrtve napada.

Srećom, agoniji je, nadamo se, došao kraj jer su makarski policajci uhitili 48-godišnjaka, a kako su kazali iz PU splitsko-dalmatinske, policijski službenici Policijske postaje Makarska proveli su intenzivno kriminalističko istraživanje u odnosu na tri prijavljena događaja spolne zlouporabe.

Istraživanje je provedeno nad 48-godišnjakom, za kojeg je utvrđena sumnja da je od lipnja 2020. do 30. siječnja ove godine na području Makarske počinio ukupno sedam kaznenih djela spolne zlouporabe djeteta mlađeg od petnaest godina, te je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

A kako je sve počelo lanjskog lipnja u trgovačkom centru, ispričale su mame 12-godišnjakinja koje tvrde da ih je zaštitar pedofil, za kojeg misle da nije iz Makarske već iz Slavonije te da godinama živi u Makarskoj, pratio po cijelom centru, a jednu od djevojčica je uhvatio za stražnjicu, što se pokazalo točnim nakon pregleda videa s nadzornih kamera.

Potom se pedofil malo primirio, ali je prije mjesec dana počeo ordinirati po dječjem igralištu  gdje je hvatao curice po intimnim dijelovima tijela pa bi onda pobjegao. Isto se zadnjih dana događalo i na Gradskom sportskom centru na kojem ga je jedna od curica uspjela snimiti kamerom mobitela i odmah je nazvala svog oca.

Čim je otac došao na GSC, u daljini je vidio manijaka i odmah je počeo trčati za njim . Grupa curica je stala vrištala: ''To je on, to je on'', tako da je nastao pravi metež pa je pedofil pobjegao zabrinutom tati.

„Djeca su nam u šoku i s grčem izlaze van, a opet ih ne možemo stalno držati kući. Kada se pojavio nedavno na Gradskom sportskom centru pored ulaza u malu dvoranu, gdje su djevojčice čekale dostavu pizze, samo im se stvorio iza leđa, jednu od njih uhvatio za stražnjicu i dao se u bijeg i to prema šumi iznad diskoteke "Petar Pan". Prije dva tjedna na GSC-u je za stražnjicu uhvatio tri curice i pobjegao“, govore zabrinute mame koje su stalno u strahu jer djecu moraju pratiti na svakom koraku.

Međutim, u cijeloj toj groznoj situaciji pojavila se priča da nije riječ o samo jednom, već o dvojici pedofila, tako da roditelji makarskih osnovnoškolki nisu mirni jer sumnjaju da je drugi pedofil još na slobodi.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook