Prethodni članak
Sljedeći članak

U središte grada Klanjca stigao je besplatni internet

Javni besplatni Wi-Fi dostupan je od ovog tjedna građanima, ali i posjetiteljima u cijelom središtu grada, od Trga Antuna Mihanovića do Trga mira.


Grad Klanjec instalirao je besplatni internet na tri lokacije u gradu koristeći 15 tisuća eura bespovratnih EU sredstava u okviru inicijative „WiFi4EU”. Zahvaljujući ugradnji opreme za pristupne točke za slobodnu Wi-Fi mrežu na Trgu Antuna Mihanovića (zgrada Gradske knjižnice), u ulici Lijepe naše ( vatrogasni dom) te na Trgu mira (zgrada Gradske uprave) javni besplatni Wi-Fi dostupan je od ovog tjedna građanima, ali i posjetiteljima u cijelom središtu grada, od Trga Antuna Mihanovića do Trga mira.

Vaučer WiFi4EU pokrio je troškove opreme i ugradnje pristupnih točaka za Wi-Fi mrežu.
Cilj je inicijative “WiFi4EU” osigurati visokokvalitetan besplatan pristup internetu za građane i posjetitelje preko pristupnih točaka za Wi-Fi na javnim prostorima kao što su parkovi, trgovi, uprave, knjižnice i zdravstveni centri u cijeloj EU, a prijavu na natječaj i realizaciju ovog projekta odradio je gradski komunalni odjel. Za povezivanje na besplatnu Wi-Fi mrežu dovoljno je prijaviti se na WiFi4EU.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook