Prethodni članak
Sljedeći članak

U OŠ Konjščina održano županijsko natjecanje iz informatike za osnovne škole

Sudjelovao je 31 učenik iz 12 osnovnih škola Krapinsko-zagorske županije


U srijedu 03.ožujka, u OŠ Konjščina, održano je županijsko natjecanje iz informatike za osnovne škole. Sudjelovao je 31 učenik iz 12 osnovnih škola Krapinsko-zagorske županije. Učenici su se natjecali u 8 kategorija: Primjena algoritama 6, Logo6, Logo 7, Logo8, Digitalne kompetencije 5, Digitalne kompetencije 6, Osnove informatike 7, Osnovne informatike 8.

 

U kategoriji Primjena algoritama 6 sudjelovao je učenik Frano Brkić iz Osnovne škole Janka Leskovara iz Pregrade.
U kategoriji Logo 6 prvo mjesto je osvojio učenik Lovro Kučak iz OŠ Matije Gupca iz Gornje Stubice, u kategoriji Logo 7 Marko Kučak iz OŠ Matije Gupca iz Gornje Stubice, a prvo mjesto u kategoriji LOGO 8 osvojila je Petra Blagec iz OŠ Matije Gupca iz Gornje Stubice. U kategoriji Digitalne kompetencije 5 prvo mjesto osvojila je Mia Baričević iz OŠ Janka Leskovara iz Pregrade, a u kategoriji Digitalne kompetencije 6 Petra Brčić iz OŠ Ante Kovačiča iz Zlatara.
U kategoriji Osnove informatike 7 prvo mjesto je osvojio učenik Luka Negovec iz Osnovne škole Antuna Mihanovića iz Klanjca. A u kategoriji Osnove informatike 8 Veronika Krsnik iz OŠ Ante Kovačića iz Zlatara. - Svim učenicima zahvaljujemo na sudjelovanju, a onima , koji će biti pozvani na državno natjecanje, želimo puno uspjeha, poručuju iz OŠ Konjščina.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook