Prethodni članak
Sljedeći članak

Sutra otvorenje Dana otvorenih vrata EU projekata u Krapinsko – zagorskoj županiji

Predstavit će se žurne službe Krapinsko-zagorske županije


„Zagorska razvojna agencija organizira trodnevno događanje posvećeno ponajprije uspješnim projektima sufinanciranima EU sredstvima koji se provode na području Krapinsko - zagorske županije, ali i predstavljanju novih mogućnosti u okviru fondova Europske unije – Dane otvorenih vrata EU projekata u Krapinsko-zagorskoj županiji. Program se odvija od 5. do 7. listopada, a obiluje nizom događanja kroz koje će se predstaviti projekti koji imaju velik utjecaj na lokalnu zajednicu.

Iz ZARE pozivaju da se pridružite na otvorenju Dana otvorenih vrata EU projekata u Krapinsko – zagorskoj županiji u srijedu 5.10.2022.godine s početkom u 12:00 sati u prostoru Galerije grada Zaboka te na interaktivnom predstavljanju  žurnih službi Krapinsko-zagorske županije koje počinje na Zivtovom trgu u 14,00 sati. Radi se o vježbama i prezentaciji opreme te rada naših vatrogasaca, hitne službe, policije, Županijskog centra 112, HGSS-a.

Link na online prijavu: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdnn5nd84XPrVwpNA2VgosT0nX98ThG_yPruGV3AZVYdLyprA/viewform

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook