Prethodni članak
Sljedeći članak

Unuk ubio djeda, raskomadano tijelo pronašli u šumi nakon dvije godine


Muškarac (29) je osumnjičen za ubojstvo svoga djeda (89) koji je nestao krajem 2019. godine na području Gline, piše HRT.

U sklopu kriminalističkog istraživanja koje je započelo 28. prosinca 2019. godine, kada je PU sisačko-moslavačka zaprimila prijavu o nestanku tada 89-godišnjeg muškarca s glinskog područja, do rujna ove godine, poduzeto je niz operativnih mjera, dokaznih radnji i vještačenja.

Utvrđeno je kako postoji osnovana sumnja da je 29-godišnjak, točno neutvrđenog dana, u razdoblju od 16. do 19. prosinca 2019. došao do obiteljske kuće svoga djeda u mjestu Roviška u kojoj je boravio 89-godišnjak gdje je nakon verbalnog sukoba, u namjeri da ga ubije, predmetom zadao više udaraca muškarcu.

Nesretni muškarac preminuo je od zadobivenih ozljeda.

U namjeri da prikrije ubojstvo, 29-godišnjak je beživotno tijelo sakrio u obližnjoj šumi, a dijelovi tijela i odjeća žrtve su krajem prosinca prošle godine, pronađeni i izuzeti u sklopu očevida.

Protiv 29-godišnjaka, koji je trenutno na odsluženju zatvorske kazne zbog više drugih kaznenih djela, Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku podnesena je kaznena prijava, piše HRT.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook