Prethodni članak
Sljedeći članak

Radionica za Valentinovo i učenje o blagodatima eteričnih ulja

Nastavljamo s novim aktivnostima – slijede kreativne i kulinarske radionice, pozivaju organizatori


Aktivni i nakon 65-e! predstavlja jedinstven projekt kojim se pruža prilika svim 65+ mještanima Općine Radoboj da kroz zajedničko druženje sudjeluju u raznim edukativnim i zabavnim radionicama.

Radionica na temu Valentinova

Svaki tjedan provode se nove sportsko-rekreativne i kulinarske radionice. Jedanput tjedno priprema se i neko fino jelo pa su tako i ovaj put polaznici pripremili kremšnite i kolače poput medene pite i gibanice. Prošle je srijede održana kreativna radionica na temu Valentinova. Za potrebe održavanja radionice pribavljen je sav potreban radni materijal, a polaznice radionice iskazale su zavidnu vještinu izrade prigodnih dekoracija.

Blagodati aromaterapije

Održano je i predavanje cijenjenog aromaterapeuta Saše Radulovića na temu "Blagodati aromaterapije kod starijih ljudi". Svi polaznici su imali jedinstvenu priliku iz prve ruke, od strane stručnjaka, čuti o blagodatima korištenja eteričnih ulja u svrhu očuvanja zdravlja te liječenja i prevencije bolesti te doznati koja eterična ulja pomažu u smanjenju glavobolja i drugih bolova, stresa ili nesanice, a koja djeluju stimulirajuće, antivirusno ili pak tjeraju insekte. - Nastavljamo s novim aktivnostima – slijede kreativne i kulinarske radionice. Dragi mještani, predbilježite se i uživajte u radionicama. Kroz dolazak na radionice, zajedničko druženje i vježbanje se stvaraju mnoge divne uspomene, obogaćuje društveni život polaznika čime se posljedično ostvaruje krajnji cilj projekta, a to je povećanje kvalitete njihova života – kažu organizatori.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook