Prethodni članak
Sljedeći članak

RADIONICA PROGRAMIRANJA I ROBOTIKE ZA DJECU U ZABOKU – UPISI U TIJEKU

Nakon uspješne završene školske godine 2019/2020. i više od 20-ak zadovoljnih mladih programera i robotičara, u STIR UP-u ponovo kreću sa novim radionicama programiranja i robotike za djecu

STIR UP KIDS Team poziva sve zainteresirane roditelje da uključe svoje klince u nov i moderan, a prije svega zabavan i siguran način učenja o modernim tehnologijama i savladavanju najvažnijeg jezika sadašnjice –programskog jezika, na njima prirodan način, kroz igru, druženje i timski rad u sigurnom i poticajnom okruženju u STIR UP Training centru.

Radionice su prilagođene predškolcima i osnovnoškolcima te u novu sezonu kreću sa dva nova modula i to:

1. modul: Pogramiranje i robotika, predškolci i djeca od 1. do 3. razreda

Modul “Programiranje i robotika za predškolce” i “Programiranje i robotika za djecu od 1. do 3. razreda” bazira se na individualnom i grupnom radu u kojem uz pomoć trenera i različitih aplikacija instaliranih na tabletu djeca razvijaju vještine kao što su logičko razmišljanje, analitika, svladavanje problema, timski rad, prezentacija i motivacija.

2. modul: Programiranje i robotika, djeca od 4. do 8. razreda

Modul “Programiranje i robotika za djecu od 4. do 8. razreda” bazira se na individualnom i grupnom radu u kojem uz pomoć trenera i različitih aplikacija instaliranih na tabletu djeca razvijaju vještine kao što su logičko razmišljanje, analitika, svladavanje problema, timski rad, prezentacija i motivacija.

Odaberite radionice za svoje klince i prijavite ih još danas.

Prijave na [email protected] ili na 098/857-164

 

Osnovne informacije o radionicama

Radionice se provode jednom tjedno, subotom u trajanju od 60 – 75 minuta i prate dinamiku školske godine. Početak radionica je 03.10., a završetak krajem 6 mjeseca kad završava školska godina, pri čemu svaka grupa ima svoj termin.

Osim Ozobot robotske platforme koja omogućuje kodiranje i STEAM edukaciju, u radu se koristi i Mi Robot Builderi (Academics’ ChoiceAward™ Winner) koji omogućuju jednostavno sastavljanje i programiranje, pa stvara savršenu priliku za poticanje timskog rada i suradnje s prijateljima.

Na taj način uz pomoć Ozbota& Mi Robot Buildera kombinira se PROGRAMIRANJE I ROBOTIKA zajedno.

S obzirom na izniman interes, iz STIR UP-a mole da se što prije prijavite vaše klince kako bi  im na vrijeme osigurali mjesto na radionicama koje će mu pružiti puno veselja, zadovoljstva i novih znanja.

Više informacija o radionicama možete pronaći putem sljedećeg linka https://stirup.hr/radionica-programiranja-i-robotike-za-djecu-upisi-u-tijeku/

Za prijave, te sve ostale vaše upite slobodno im se možete  obratiti na [email protected] ili na mob: 098/857-164


Još članaka iz "Vijesti"

Facebook