Prethodni članak
Sljedeći članak

Policija se oglasila o nesreći u Vrankovcu u kojoj je teško ozlijeđen 15 - godišnji dječak

Vozač nije poštivao prometne znakove izričitih naredbi zabrana prometa i prednjim dijelom automobila udario u 15-godišnjeg pješaka


Dijete je teško ozlijeđeno kad je prošle subote na njega naletjelo vozilo u Vrankovcu u Svetom Križu Začretju. Hitno je prebačeno u Kliniku za dječje bolesti u Klaićevoj. Da stvar bude još strašnija, nesreća se dogodila na cesti u izgradnji, odnosno na kojoj nije dozvoljen promet. Riječ je o drugoj dionici spojne cesti između Svetog križa Začretja i Krapine koja se već godinama gradi. 

O ovoj se prometnoj nesreći oglasila i policija. 'U subotu, 30. siječnja oko 16,30 sati u Svetom Križu Začretje došlo je do prometne nesreće u kojoj je 23-godišnji vozač državljanin, ne poštujući prometne znakove izričitih naredbi zabrana prometa u oba smjera, upravljao osobnim vozilom na kolniku u izgradnji (gradilište) te prednjim dijelom automobila udario u 15-godišnjeg pješaka. Pješak 15-godišnjak zadobio je teške tjelesne ozljede, prevezen je u Opću bolnicu Zabok gdje mu je pružena liječnička pomoć i potom u Kliniku da dječje bolesti u Zagrebu gdje je zadržan na liječenju'. 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook