Prethodni članak
Sljedeći članak

Otvorio teretanu unatoč zabrani Stožera, odmah mu stigla policija


Baš kao što je i najavio, Andrija Klarić je otvorio jutros svoju teretanu u Zagrebu, unatoč zabrani Stožera. Odmah je stigla policija. Dok su ljudi vježbali u teretani, policija je odvela Andriju Klarića. Njegova kćer dala je kratku izjavu i rekla da teretana ostaje otvorena.

Andrija Klarić, vlasnik teretane na zagrebačkoj Trešnjevci, otvorio je jutros svoju teretanu, a među prvim posjetiteljima bili su mu policajci. Policajci su legitimirali ljude koji su se zatekli u otvorenoj teretani, a Klarića su odveli, prenosi  N1.

Teretanu je Klarić otvorio jutros u 6 sati kad je bila prva grupa od pet vježbača. U drugom terminu u 7 sati bilo ih je još troje, treća grupa bila je najavljena za 9 sati.

Kako kažu u toj teretani, odlučili su otvoriti sukladno mjerama koje su bile na snazi prije zabrane Stožera. Tada su, naime, u svoje dvije dvorane za vježbanje u jednom terminu primali ukupno 12 vježbača, kako bi se osigurao dovoljan razmak između njih.

“Sad čekamo Capaka ili Božinovića. Možda čak i Plenkija”, rekao je Klarić jutros prenoseći uživo sve što se zbiva na ulazu u svoju teretanu. Klarić je svoju akciju najavio još prije nekoliko dana, kada je postalo jasno da se popuštanje mjera neće odnositi na teretane, tvrdeći i tada da ne postoje znanstveni dokazi da su teretane izvori zaraze te da su mjere, koje su bile na snazi prije zabrane, bile primjerene.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook