Prethodni članak
Sljedeći članak

Općina Đurmanec sufinancira izobrazbu o sigurnoj uporabi pesticida

Osnovna izobrazba se provodi u trajanju od 15 školskih sati i pohađaju je obveznici koji prvi puta pristupaju izobrazbi


Općina Đurmanec je prihvatila ponudu Pučkog otvorenog učilišta Krapina vezanu za vođenja programa osnovne i dopunske izobrazbe o sigurnoj uporabi pesticida za korisnike s područja svoje općine. Osnovna izobrazba se provodi u trajanju od 15 školskih sati i pohađaju je obveznici koji prvi puta pristupaju izobrazbi.

Svi ostali koji su prošli osnovnu izobrazbu i ističe im rok važenja iskaznice pristupaju dopunskoj izobrazbi u trajanju od 5 školskih sati.

Cijena osnovne izobrazbe iznosi 350,00 kuna, a cijena dopunske izobrazbe 150,00 kuna, od čega Općina Đurmanec za obje kategorije polaznika sufinancira 50 % troškova izobrazbe (50% troškova plaćaju sami korisnici na edukaciji).

S obzirom da se zbog poštivanja epidemioloških mjera programi izobrazbe ne mogu održavati na području općine Đurmanec, POU bi organiziralo navedene programe u dvije dvorane u zgradi Pučkog otvorenog učilišta u Krapini, dok god za to bude potreba korisnika.

Svi zainteresirani za predmetnu izobrazbu trebaju se javiti PUO Krapina radi predbilježbe, kako bi se formirale grupe i organizirali predavači, a kontakti za upis su: mail: [email protected] ili tel: 049/370-561, (upisi se vrše svaki radni dan od 8-15,00 sati).

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook