Prethodni članak
Sljedeći članak

Novi Zagorski Potepuh na kioscima

Petnaesti broj Zagorskog Potepuha pojavio se pred Martinje i može se nabaviti na kioscima za 15 kuna. Ima 40 stranica, o


Petnaesti broj Zagorskog Potepuha pojavio se pred Martinje i može se nabaviti na kioscima za 15 kuna. Ima 40 stranica, od čega su 33 stranice karikatura, viceva, aforizama, šaljivih tekstova, a ostalo su reklame.

Izdavač je LD Baltazar d.o.o. za izdavaštvo, trgovinu i usluge, Župana Vratislava 2a, 49240 Donja Stubica, direktor i glavni urednik je Dragutin Lončar.

Zagorski Potepuh trenutno je jedini humoristični list u Hrvatskoj, a količina zdravog smijeha koju dobijete pročitavši sve do zadnje stranice - nemjerljiva je. Aforizam Tomislava Supeka tako kaže: Dilema modernih majki: dijeta ili dijete! I dvije martinjske nisu za baciti: Od kako je čuo da je u vinu istina, Štef se trudi da ne postane lažljivec! i - Zagorci: hoćemo 0,5! Zagorke: Hoćeme celega!

I čitatelji mogu postati suradnici i slati svoje viceve, karikature, ideje, za fašnički broj koji sasvim sigurno slijedi.

Vjerojatno možete sve ovo napraviti (pa i nabaviti neke prošle brojeve) i u donjostubičkoj gradskoj kavani Tahy.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook