Prethodni članak
Sljedeći članak

NEVIĐENA BRUTALNOST Braća ubila vlastitu sestru samo zato jer je imala Snapchat

Nesretnu Qamar (26) iz Saudijske Arabije nakon ubojstva pokopali su u pustinji, tvrdi njezina sestra Manal prema pisanju The Suna


Mlada ženu iz Saudijske Arabije ubila su njezina braća i pokopali u pustinji samo zato jer je imala Snapchat, tvrdi njezina sestra prema pisanju britanskog The Suna.

Sestra, Manal, izjavila je da su njezina braća, Ahmed i Nasser ubili njihovu sestru, Qamar, kad su shvatili da je otvorila račun na Snapchatu.

Manal je šokantne optužbe protiv braće objavila na društvenim mrežama, no one su kasnije obrisane.

Dan kasnije objavila je i potresan video u kojem se prikazuje reakcija njihove majke nakon što je pronađeno tijelo nesretne Qamar.

Potom je Manal objavila dosta neobičan post : „Dobro jutro,dobro sam. Sve prepuštam pravosuđu“.

No, nakon što je Manal promijenila retoriku, brojni korisnici društvenih mreža počeli su pisati kako je ona sigurno ušutkana i da je vlasti pritišću. Zato je na Twitteru osvanuo hashtah  #SaveManalQamarsSister.

Potom su na društvenim mrežama izašla brojna svjedočanstva u kojima se ljudi prozivaju imenima i prezimenima za ubojstva žena.

Vlasti Saudijske Arbaije objavile su kako su „ 19. siječnja primili dojavu da je mlada žena nestala. Žena u dobi od 26 godina je pronađena mrtva u pustinji, 10 kilometara od naselja. Dvojica građana u njihovim 30 – ima uhićeni su pod sumnjom da su uzrokovali njezin nestanak i smrt.“

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook