Prethodni članak
Sljedeći članak

MAJKA IZ PAKLA: Snimala svoju golu kćer i slala slike, sumnja se i da ih je i prodavala

Sumnja se kako je muškarac u svibnju i studenom 2019. godine, u cilju zadovoljenja spolnog nagona, putem Facebooka koristio razne profile i zatražio ženu da mu pošalje sliku i videosnimku njenog djeteta bez odjeće. Ona je to i napravila


Muškarac i žena optuženi su za spolno zlostavljanje i iskorištavanje djeteta. Sumnja se da je muškarac zatražio od žene da mu preko Facebooka pošalje snimke i fotografije golog djeteta. To je i napravila.
Županijsko državno odvjetništvo podignulo je optužnicu protiv žene (38) i muškarca (55) za sedam teških kaznenih djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta. Za svako od tih dijela prijeti im i do 15 godina zatvora.
Tereti ih se da su od svibnja do studenog 2019. godine u jednom mjestu i jednom gradu na sjeveru Hrvatske počinili kaznena djela na štetu maloljetnog djeteta. Predložili su i produljenje mjera opreza protiv muškarca zbog opasnosti od ponavljanja djela, piše 24 sata

Sumnja se kako je muškarac u svibnju i studenom 2019. godine, u cilju zadovoljenja spolnog nagona, putem Facebooka koristio razne profile i zatražio ženu da mu pošalje sliku i videosnimku njenog djeteta bez odjeće.
Ona je to i napravila. Na fotografiji i snimci bili su vidljivi obnaženi intimni dijelovi tijela djeteta, čime su počinjena kaznena djela iskorištavanja djece za pornografiju.

Županijsko državno odvjetništvo zatražilo je i od Facebooka da pribave identifikacijske podatke i cjelokupan sadržaj komunikacije između profila koje su koristili muškarac i žena. Kako javlja portal Danica.hr, čini se kako je Facebook to i napravio te se ispostavilo da postoji više snimaka djeteta, a ne samo jedna. Sumnja se i da je žena te snimke naplaćivala.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook