Prethodni članak
Sljedeći članak

Identitet vozača koji je poginuo u noći na nedjelju nakon prolaska kroz crveno u Zagrebu nepoznat

Teško su ozlijeđeni i 25-godišnji vozač kombija i dvoje maloljetnika


Nije poznat identitet vozača koji je u noći na nedjelju poginuo kada je BMW-om u Sesvetama prošao kroz crveno svjetlo i naletio na kombi, pri čemu su oba vozila sletjela s ceste i zapalila se, a od šest Makedonaca iz kombija tri su teže ozlijeđena, među njima i dva maloljetnika, piše HRT.

Zagrebačka policija izvijestila je da je zasad nepoznati vozač oko 2,30 sati na raskrižju Slavonske avenije skretao u Ivanju Reku, iako je za taj smjer kretanja na semaforu bilo upaljeno crveno svjetlo.

Iz smjera Zagreba tom je prilikom naišao kombi Mercedes makedonskih nacionalnih oznaka koji je vozio 25-godišnji Makedonac prolazeći kroz upaljeno zeleno svjetlo, a u sudaru su oba vozila sletjela s ceste te je došlo do zapaljenja BMW-a s kojeg se požar proširio i na kombi.

Na mjestu nesreće poginuo je vozač BMW-a, čije je tijelo prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

U zagrebačkom KBC-u i KB Dubrava liječnička pomoć pružena je šestorici Makedonaca, od kojih su teško ozlijeđeni 25-godišnji vozač kombija i dvoje maloljetnika, a lakše 28-godišnjak, 25-godišnjak i maloljetnik.

Radi obavljanja očevida od 2.51 do 5.15 sati promet je bio zatvoren Slavonskom avenijom u smjeru istoka i na tom dijelu odvijao se kroz naselje Ivanju Reku i okolna naselja.

Na mjesto događaja izašla je dežurna zamjenica Općinskog državnog odvjetništva koja je obavila očevid, piše HRT.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook