Prethodni članak
Sljedeći članak

Maloljetnik prije stjecanja prava na upravljanje, bez položenog vozačkog ispita, bez zaštitne kacige i pod utjecajem alkohola od 1,48 promila sletio s neregistriranim mopedom – lakše ozlijeđen

Na prometnicama koje sigurnosno pokriva Policijska uprava krapinsko-zagorska zabilježeno je sedam prometnih nesreća.


Tijekom proteklog vikenda po pitanju kriminaliteta evidentirano je jedno kazneno djelo krađe i jedno kazneno djelo teške krađe.

Od počinjenih prekršaja za izdvojiti su jedan prekršaj neovlaštenog posjedovanja droga i jedan prekršaj omalovažavanja ili vrijeđanja policijskih službenika.

Na prometnicama koje sigurnosno pokriva Policijska uprava krapinsko-zagorska zabilježeno je sedam prometnih  nesreća.

Tri prometne nesreće bile su s materijalnom štetom i dogodile su se u Podgrađu uslijed neprilagođene brzine, Kuzmincu zbog ne držanja vozila na sredini obilježene prometne trake i u Budinščini zbog ne držanja vozila uz desni rub kolnika.

U Dubrovčanu je do prometne nesreće došlo uslijed neprilagođene brzine kojom prilikom je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozlijede.

U Vrtnjakovcu je alkoholizirani vozač, s 2,52 promila alkohola u organizmu, uslijed neprilagođene brzine, automobilom sletio van kolnika i tom prilikom zadobio lakše tjelesne ozlijede.

Također lakše tjelesne ozlijede zadobio je i vozač koji je zbog držanja vozila preblizu desnom rubu kolnika sletio s ceste u Lovrečanu, a automobilom je upravljao s 3,36 promila alkohola u organizmu.

U Donjoj Podgori maloljetna je osoba upravljala neregistriranim mopedom, prije stjecanja prava na upravljanje, odnosno bez položenog vozačkog ispita, bez zaštitne kacige i pod utjecajem alkohola od 1,48 promila te je zbog držanja vozila preblizu desnom rubu kolnika sletjela van kolnika i tom prilikom zadobila lakše tjelesne ozlijede.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook