Prethodni članak
Sljedeći članak

"DEDA DILER" ?! Starcu u stanu pronađena veća količina kokaina, policija ga odvela

Policija mu je u stanu pronašla i vagu s tragovima kokaina, pa sumnjaju da je drogu nabavljao, prepakiravao i preprodavao


Policija je dovršila kriminalističko sitraživanje nad 79 - godišnjakom iz Novog Zagreba zbog sumnje da je "dilao" kokain.

Naime, kako javljaju iz PU zagrebačke, sumnja se da je na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje, nabavljao veće količine kokaina koji je potom skrivao i prepakiravao u stanu na području Novog Zagreba te tako pripremljenu drogu dalje preprodavao.

U ponedjeljak, 8. veljače 2021. godine u večernjim satima, na adresi prebivališta u Novom Zagrebu, osumnjičeni je dragovoljno predao policijskim službenicima pet plastičnih paketića ispunjenih s ukupno 6,78 g kokaina. Sljedećeg dana, temeljem naloga Županijskog suda obavljena je pretraga stana na adresi prebivališta osumnjičenog te su pronađena dva paketa unutar kojih se u svakom nalazila jedna plastična vrećica s ukupno 100,68 grama kokaina te digitalna vaga za precizno mjerenje težine s tragovima kokaina.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook