Prethodni članak
Sljedeći članak

Na 3 mjeseca zatvara se ulaz i izlaz na brzu cestu kod Bračka

'Most Bračak' zatvara se zbog slijeganja tla i povećanih deformacija u zoni raskrižja državne ceste DC14 i županijske ceste ŽC 2264


Iz Hrvatskih cesta obavijestili su kako se zatvara most Bračak, odnosno zatvara se ulaz i izlaz na brzu cestu kod Bračka i to od 13. veljače od 12 sati do 13. svibnja 15 sati.

Navedeno zatvaranje uvodi se zbog se zbog uočenog slijeganja tla i povećanih deformacija u zoni raskrižja državne ceste DC14 i županijske ceste ŽC 2264. Zbog navedenog bit će zatvoren most Bračak (DC14), a time i onemogućen pristup županijskoj cesti ŽC 2264, stoji u obavijesti HC-a.

Obilazni pravac u vrijeme zatvaranja državne ceste bit će: državna cesta DC14 - čvor Bedekovčine - spojne ceste do županijske ceste ŽC 2264 – županijska cesta ŽC 2264 - Špičkovina - Dubrava Zabočka - Bračak, u oba smjera.

Za interventna vozila (hitna pomoć, vatrogasci i policija) predviđen je obilazni pravac (u oba smjera): državna cesta DC14 – nerazvrstana cesta (preko “starog” mosta i željezničko – cestovnog prijelaza) do županijske ceste ŽC2264, kako bi se omogućio najbrži dolazak i odlazak iz bolnice Bračak.

Signalizacija privremene regulacije prometa bit će postavljena prema prometnom elaboratu privremene regulacije prometa.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook