Prethodni članak
Sljedeći članak

12 novooboljelih u KZŽ, preminule 2 osobe


Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 12 novih osoba pozitivnih na koronavirus. Radi se o osobama sa područja sljedećih jedinica lokalne samouprave: Grad Donja Stubica (1), Grad Klanjec (1), Grad Zlatar (2), Općina Hrašćina (2), Općina Hum na Sutli (1), Općina Jesenje (2), Općina Lobor (1), Općina Marija Bistrica (1) i Općina Sveti Križ Začretje (1).

Oporavilo se 12 osoba te je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze osoba s područja Krapinsko-zagorske županije 107. U samoizolaciji se nalaze 683 osobe. Na COVID odjelu Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice nalazi se 12 pacijenata. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalazi se 36 pacijenta pozitivnih na SARS CoV-2, od kojih je 1 na respiratoru. Preminule su 2 nove osobe pozitivne na koronavirus. Izražavamo iskrenu sućut obiteljima preminulih.

Vezano za promjenu režima ulaska u Republiku Sloveniju, Zavod za javno zdravstvo Krapinsko-zagorske županije će 6. i 7. veljače 2021. godine provoditi antigenska testiranja prvenstveno za potrebe dnevnih migranata u vremenu 8.00-12.00 sati, na adresi Zivtov trg 3, Zabok. Cijena testiranja je 150,00 kn, stoji u priopćenju Županijskog stožera.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook