Prethodni članak
Sljedeći članak

ZASKI & KUKURIKU organizirali amatersko prvenstvo Zagorja u veleslalomu

Skijaši okupirali austrijsko skijalište Kreischberg


Protekle subote u članovi ZASKI Zagorskog skijaškog kluba i Sportskog društva Ku-ku-ri-ku organizirali su veliki ski i bord izlet u austrijsko skijalište Kreischberg. Za treći izlet u sezoni ponovno se tražilo mjesto više u čak tri autobusa.

Klubovi imaju dugogodišnju tradiciju, a Zagorski skijaški klub je i prvi alpski skijaški klub u Zagorju, nakon par godina pauze odlučili ponovno organizirati amatersko prvenstvo Zagorja u veleslalomu. Utrka se pokazala kao pun pogodak, što dokazuje veliki broj prijavljenih i zadovoljnih skijaša. Nakon utrka uslijedilo je slobodno skijanje, a kasnije fešta uz dobru kapljicu i glazbu te podjelu medalja i nagrada koje su osigurali brojni partneri utrke: Turistička zajednica Krapinsko zagorske županije, Punkt Beer House, Hotel Matija Gubec, Terme Jezerčica i Terme Tuhelj. Medijski pokrovitelji utrke su između ostalog i Zagorje.com i Zagorski List.

Kod djevojčica, najbolja je bila Grgec Sara. Dječaci: 3. mjesto Janković Rok, 2. mjesto Gojšić Benjamin, 1. mjesto Bašić Vilim. Žene: 3. mjesto Šagud Andreja, 2. Brezak Klaudija, 1. mjesto Očić Rea. Muškarci: 3. mjesto Hrastinski Dino, 2. mjesto Basler Marko i 1. mjesto Brezak Silvio. Kako kažu iz klubova ovo će postati tradicija te će se svake godine na drugom velikom skijalištu održati ovakva utrka za sve zainteresirane. Sezona skijaških izleta zatvara se 4. ožujka na poznatom austrijskom skijalištu Katchberg. Svi zainteresirani mogu se informirati na www.zaski.hr ili rezervirati mjesto na [email protected]

Još članaka iz "Sport"

Facebook