Prethodni članak
Sljedeći članak

Pioniri Pregrade kreću u natjecanje u II. NL-centar


Nakon zimske pauze ovog vikenda kreću natjecanja u nogometnim ligama središta Zagreb. U II. NL-središte po prvi se puta od ove sezone natječu mlađi i stariji pioniri Pregrade. Pioniri ovog kluba više su puta bili županijski prvaci, a prošlo su ljeto prvi puta prošli kvalifikacije i plasirali se u viši rang uz Mladost Zabok i Rudar DZ.

Bolji rezultat u II. NL-središte postignuli su mlađi pioniri. Oni su pod vodstvom Vinka Kotarskog osvojili 19 bodova uz omjer od šest pobjeda, jednom su remizirali, a osam su puta poraženi, što im je bilo dovoljno za jedanaesto mjesto u konkurenciji šesnaest momčadi. Mlađi pioniri Pregrade uspjeli su ostvariti pobjede protiv renomiranih klubova kao što su Dugo Selo, Segesta, Moslavina, Kurilovec, Jaska Vinogradar, Ilovac i Rudar DZ. Prvi "topnik" ove momčadi je Emanuel Tomić s 10 postignutih golova.

Nešto manje uspjeha imali su stariji pioniri koje trenira Dejan Kolar, koji je ujedno i voditelj Škole nogometa NK Pregrada. Njegova momčad osvojila je četiri boda i to u tri zadnja kola. Stariji pioniri Pregrade drže posljednju šesnaestu poziciju, ali igre u zadnjoj fazi prvenstva bude nadu u bolje proljeće. Ova momčad druga je najmlađa u ligi, što je određen hendikep, ali sigurni smo da će iz utakmice u utakmicu biti sve bolji. Najbolji strijelac starijih pionira je Jan Škreblin koji je postigao četiri gola.

Ove subote obje pionirske momčadi Pregrade otvaraju nastavak prvenstva na svom travnjaku. Zadatak im neće biti nimalo lagan. U goste im stižu vršnjaci iz Bregane, koja postiže odlične rezultate. Mlađi pioniri ovog kluba su sedmi, a stariji drže drugu poziciju. Utakmica mlađih pionira ova dva kluba na rasporedu u 10 sati, dok će stariji pioniri snage odmjeriti u 11,15 sati.

 

 

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook