Prethodni članak
Sljedeći članak

Prvi poraz košarkaša Krapine


U devetom kolu prvenstva 3. košarkaške lige Centar košarkaši Krapine igrali su derbi susret u Ogulinu protiv istoimenog kluba. Nakon vrlo neizvjesne utakmice košarkaši Krapine poraženi su minimalno, 67 : 71.

Domaćin je bolje otvorio utakmicu i otišao na plus sedam. U prvom poluvremenu, košarkaši Krapine uspijevaju se vratiti utakmicu na početak, u nekim trenucima povesti sa minimalnom prednošću, ali nažalost na poluvrijeme domaćin odlazi sa prednošću.

Drugo poluvrijeme vodila se borba za svaki koš. Veliki broj dosuđenih faulova, nije dopustio Krapini da se razigra i stvori značajniju prednost. Pred sam kraj utakmice, Krapina je povela sa 5 koševa prednosti, ali ekipa Ogulina brzo se vraća sa vanjskim šutom te zabijenim slobodnim bacanjima. Nažalost, u zadnjim trenucima utakmice, gostujući košarkaši promašuju slobodna bacanja i vanjski šut, te domaćin osvaja izuzetno važne bodove.

„Čestitamo našim dečkima na borbi i zalaganju tijekom utakmice. KK Krapina na tablici je još uvijek na prvoj poziciji, te do kraja sezone ima 4 utakmice u kojima mora ostvariti pozitivan rezultat kojim će osigurati ulazak u viši rang natjecanja“ – rekao je Marko Golub, trener Krapine.

Još članaka iz "Sport"

Facebook